رد کردن لینک ها

یک نوشیدنی خنک

تخم شربتی

تخم شربتی


تخم شربتی نام دانه ریحان است که برای تهیه شربت تخم شربتی به کار می‌رود. نام‌های دیگر این گیاه: بادروج، تره خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا و بادروج ابیض می‌باشد.

دانه‌های چیا با بذر گیاه ریحان (تخم شربتی) تفاوت داشته و هر کدام خاصیت جداگانه ای دارند. در ایران تخم شربتی از قدیم در نوشیدنی‌های خنک برای بر طرف کردن عطش در فصل تابستان استفاده می‌شود. گاهی تخم شربتی به اشتباه بعنوان دانه‌های چیا خریداری شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد، یا خواص مربوط به دانه‌های چیا به تخم شربتی که در ایران فراوان است نسبت داده می‌شود که درست نیست.

 

 

عطاری حاج حسین فیض مند و پسران

 فروش عمده محصولات عطاری در اصفهان و کشور